Klankschalen massage / geluidsbad

 

Het lied van stilte

 

Het geheim van de soundhealing-massage ligt in de diepgaande werking van de harmonieuze klanken op lichaam, geest en ziel. De kwantumfysica benadrukt dat alle materie in essentie trilling is. Zo danst elke cel van je wezen in de oneindige oceaan van de kosmos. Zorgen, angsten, schuldgevoelens, stress of karmische belastingen kunnen het vrije slingeren van iemands energiesysteem beperken. Door de boventonen van de klankschalen, die je verbinden met de oneindigheid in jou en om je heen, wordt elk van je cellen herinnerd aan hun perfectie en in resonantie gebracht met het geheel. De kwaliteiten van kalmte, sereniteit, tevredenheid en basisvertrouwen die als resultaat kunnen worden ervaren, ontspannen je geest, verspreiden zich door je hele lichaam en brengen je meer in harmonie met je unieke zielskwaliteit.

 

 

De hoogontwikkelde Atlantiërs gebruikten kristallen om genezingsprocessen te ondersteunen, hun mediale vaardigheden te verbeteren en om verbinding te maken met de Ene Bron in diepe meditatie ... ook voor teleportatie, telekinese, levitatie ... als een bron van energie, als een communicatieportaal met de galactische familie enz.

Daarom nodig ik je graag uit voor een klankbad met hoogvibrerende kwartskristallen klankschalen, Tibetaanse klankschalen en kristallen uit de Atlantische tijd.

 

Neem contact op voor een klankschalenmassage

 

De sterke vibraties van de kristallen brengen je cellen die dansen van vreugde terug naar de oorspronkelijke staat van je oorspronkelijke zelf en hebben het vermogen om de kosmische kennis van de Akasha-kroniek in je wakker te maken ...

 

Moge vrede, wijsheid en een stille glimlach van je ziel altijd bij je zijn!

 

ong. 60min = 60 euro + btw
alsjeblieft draag warme, comfortabele kleding

 

Ik verheug me op een stille ontmoeting in het helende geluid van boventonen!
Catrina Shamanspirti
0049 172 5434256