Free Soul Dance

 

De open dansgroep in Borculo - Neede

 

Dans alsof niemand je ziet !!!

Laat je ziel door je heen dansen.
Leef je bevrijde ziel, je rijkdom, je creatieve kracht.

Met Free Soul Dance leer je extatisch dansen. Vier het wonder van het leven dat je bent! Wees een Free Soul Angel!

 

Datum:
Tijd:                             uur
Locatie: 
Programma:
Vergoeding:                 euro

dekentje, drankje en oefenmat meenemen

 

 

Er zijn zoveel persoonlijkheden, maar weinig Free Soul Angels. Het mooie is dat er iedere dag meer bijkomen. Wil je erbij zijn? Leef dan vanaf vandaag zelfbepaald in plaats van extern bepaald. Bevrijd jezelf van oude beperkende patronen en gewoonten, sociale normen, vastgelopen verouderde structuren. Laat alle belastende onnodige gedachten los en….

Gebruik elk deel van je lichaam om te dansen. Dans, dans, dans - Omdat JIJ goddelijk bewustzijn bent en van zichzelf houdt. Dans de goddelijke dans van Shiva en Shakti in de eeuwige kosmische oceaan van gelukzaligheid.

 

Wanneer onze ziel het overneemt, verandert ons leven in een liefdesverhaal tussen ons menselijke zelf en het goddelijke zelf. Onze voorouders dansten totdat ze in de dans verdwenen, totdat ze de volle kracht van de geest ervoeren. Het was religie, het was extatisch, bewoog door de tijd als een slang.

 

Om deel te nemen aan deze groep heb je nodig alleen jezelf en je verlangen om vrij te dansen! Als je interesse hebt in deze groep, neem dan contact met ons op.

 

Zodra het weer mogelijk is, stellen we een nieuwe datum vast.
Ik verheug me op een swingende ontmoeting!


Voor interesse in deze groep bel 0049172 54 34256