Zen-Shiatsu

Shiatsu is een Japanse behandelmethode gebaseerd op traditionele Chinese geneeskunst, met een sterk gebruik van acupunctuurkennis en moderne psychologie en fysiologie. Shiatsu is een holistische behandelbenadering gevormd door de taoïstische filosofie en het zenboeddhisme - lichaam, geest en ziel vormen een eenheid. Bij Shiatsu ligt de focus op het harmoniseren van de energiestroom.

Met klankschalen of kristallen klankschalen of therapievorken in de Schumann-frequentie van 250,56 Hz - Venusvork met 221,23 Hz of de mastervork met 128 Hz ... naar behoefte

 

Shiatsu heeft een ondersteunende werking

 

• door de zelfgenezende krachten te activeren
• door het immuunsysteem te versterken
• bij de behandeling van diverse psychosomatische klachten
• bij slaapstoornissen, depressie, angst, migraine, stress, burn-out, levenscrises etc.
• met spijsverterings- en gewichtsproblemen
• voor menstruatie- en menopauzeklachten
• tijdens zwangerschap en na de bevalling
• bij kinderen met concentratieproblemen, hyperactiviteit, evenals diepgewortelde angsten of gezinsveranderingen

 

Hoe werkt Shiatsu?

Een Zen Shiatsu-massage of een klankbad duurt ongeveer 60-70 minuten. Het wordt op de vloer op een mat (futon) beoefend. De behandelaar en de cliënt dragen comfortabele, warme kleding met lange armen en benen en warme sokken. Kleding mag de bewegingsvrijheid niet beperken.

Om een ​​fundamentele en permanente verandering in de structuur van het lichaam en het bewustzijn te bewerkstelligen, wordt een reeks behandelingen van tien of ten minste vijf sessies aanbevolen - maar is niet absoluut noodzakelijk.

Shiatsu-massage op de stoel

Trakteer uzelf, uw gezin en/of uw medewerkers op 20 minuten diepe ontspanning om met meer rust, een goede werksfeer, frisse creatieve energie, succesvolle concentratie en een ontspannen lichaam aan de eisen van het dagelijks leven te voldoen! (1 euro per minuut)
Deze ontspannen houding, die het gewicht van het bovenlichaam en de schouder ontlast, maakt een optimale massage van het hoofd tot de voetzolen mogelijk.
Spanningen, die tegenwoordig vooral aanwezig zijn in de schouders en nek, vooral in het gebied van het bovenlichaam, worden losgelaten. Je voelt je vitaler en na korte tijd wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd.
Daarnaast versterkt de massage je immuunsysteem en maakt het je weerbaarder tegen ziektes. Daarnaast kan het de bloeddruk verlagen, de slaap bevorderen en spiervermoeidheid verminderen, worden stresshormonen verwijderd en worden positieve energiepunten geactiveerd.
De lichaamseigen energiecyclus wordt gestimuleerd en geharmoniseerd. Met deze ontspanningsmassage ervaart u een snel herstel van uw prestaties en een vitalisering van lichaam en geest. De Shiatsu massage op de stoel geeft je in korte tijd ontspanning. Het is daarom bijzonder populair voor profylactische gezondheidsbevordering op het werk en op kantoor, maar ook in het gezin. Ik kom graag uit 4 personen en kijk uit naar een ontmoeting van hart tot hart.

Een andere mogelijkheid is om te genieten van een Shiatsu-massage of een voetreflex massage op een massagebank. Hartelijk dank voor uw vertrouwen! met een warm hart - Catrina