Mobiele Shiatsu-massage op een stoel

 

Gun uzelf, uw gezin en / of uw medewerkers 20 minuten diepe ontspanning om met meer rust, een goede werksfeer, frisse creatieve energie, succesvolle concentratie en een ontspannen lichaam aan de eisen van het dagelijks leven te voldoen! (1 euro per minuut)

Shiatsu (Japans: vingerdruk) is een drukpuntmassage die zonder olie op het geklede lichaam wordt uitgevoerd. Met onze lichaamsvriendelijke massagestoel komen wij graag bij u thuis of op de werkplek.

Deze ontspannen houding, die het gewicht van het bovenlichaam en de schouders ontlast, zorgt voor een optimale massage van het hoofd tot aan de voetzolen.

Spanningen die vooral in de schouders en nek aanwezig zijn, vooral in het gebied van het bovenlichaam, worden opgeheven. Je voelt je vitaler en de zelfgenezende krachten worden na korte tijd geactiveerd.

Daarnaast versterkt de massage je immuunsysteem en maakt het je weerbaarder tegen ziektes. Daarnaast kan het de bloeddruk verlagen, slaap bevorderen en spiervermoeidheid verminderen, worden stresshormonen verwijderd en worden positieve energiepunten geactiveerd.

De eigen energiecyclus van het lichaam wordt gestimuleerd en geharmoniseerd. Met deze ontspanningsmassage ervaart u een snel herstel van uw prestatie en een vitalisering van lichaam en geest. De mobiele Shiatsu-massage op de stoel zorgt voor ontspanning in korte tijd. Het is daarom bijzonder populair voor profylactische gezondheidsbevordering op het werk en op kantoor, maar ook in het gezin. Ik ben blij dat ik uit twee mensen kom en kijk uit naar een ontmoeting van hart tot hart.

Voor actuele prijzen kunt u bellen met 0172-54 34256

U kunt ook vragen stellen over een boeking via ons contactformulier